Retourneren

Heb je een artikel besteld en ben je er niet tevreden over? Dan kan je gebruik maken van je herroepingsrecht. Bij de Petite Muslima geven wij je de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop wenst af te zien. Je moet het product (ongebruikt) dan binnen 14 dagen retour sturen. Na ontvangst van de retournering zullen wij je gehele aankoopbedrag plus de eventueel betaalde verzendkosten bij levering binnen 14 dagen terugbetalen.

De verzendmethode en de daar bijbehorende verzendkosten voor het geretourneerde artikel is aan de consument. Wij vergoeden deze kosten niet.

Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten terugsturen. Gebruik hiervoor het retourformulier die je kunt downloaden op deze pagina. Vul het formulier volledig in en voeg deze toe aan de retourzending. Je bent op tijd als je de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst terugstuurt.

Product uitproberen tijdens de bedenktijd

Je moet het product kunnen beoordelen om na te gaan of je het wil houden. Je mag het dan uiteraard ook uit proberen.

Je mag ook de verpakking openmaken om het product te bekijken, dit dient wel netjes te gebeuren. Je mag het product niet daadwerkelijk gaan gebruiken als je nog niet weet of je het wilt houden.

Wanneer je meer met het artikel hebt gedaan dan noodzakelijk is om te beoordelen of je het wilt houden en er daardoor schade is ontstaan mogen wij deze schade bij jou in rekening brengen.

Retourneren via een door jou gekozen servicepunt

  1. Verpak de bestelde artikelen in de (voor zover mogelijk) originele verpakking. De producten dienen ongebruikt en met alle geleverde toebehoren te worden geretourneerd.
  2. Print het retourformulier en vul deze volledig in, je kunt het retourformulier op deze pagina downloaden. Retourformulier
  3. Voeg het retourformulier toe aan je pakket die je retour wilt sturen.
  4. Geef het pakket af bij een servicepunt bij jouw in de buurt en bewaar het verzendbewijs.Retourkosten zijn voor eigen rekening (bij een gedeeltelijke retournering van de bestelling worden de verzendkosten voor de heenzending niet terugbetaald).
  5. Zodra wij de retourzending hebben verwerkt, ontvang je een bevestiging per e-mail. Wij storten binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel het aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten) terug. Heb je gekozen voor achteraf betalen? Dan wordt het bedrag van je retour verrekend op de digitale factuur.

Retouradres:

Petite Muslima
Papsouwselaan 162
2624 EE Delft

In sommige gevallen kun je artikelen niet retourneren.
Dit is bijvoorbeeld het geval bij bedrukte items en etenswaar en bij sommige artikelen die in de aanbieding zijn.

Bij producten die wel geretourneerd mogen worden zie je een uiterlijke retourdatum. Bij producten die niet geretourneerd kunnen worden zal deze datum ontbreken.

Bij een gedeeltelijke retournering van de bestelling worden de verzendkosten voor de heenzending niet terugbetaald.
Had je bij bestellen recht op gratis verzending omdat je een bestelwaarde had boven de €75,- en retourneer je een deel van de bestelling waardoor de uiteindelijke bestelwaarde onder de €75,- uitkomt dan vervalt hiermee het recht op gratis verzending en zullen wij deze kosten aftrekken van het te retourneren aankoopbedrag.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg zijn van het gebruik van de producten, die verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via [email protected] of via +31616377015